Alquiler de espacios

El Museu Molí Paperer de Capellades està situat en un antic molí paperer, al costat de la Bassa, font natural de la qual brollaven, al segle XVII, més de 12 milions de litres d’aigua. Aquesta aigua cristal·lina era conduïda per canals que abastaven els 16 molins paperers de la vila. D’aquests molins, en sortia el paper de barba de millor qualitat de tot l’Estat espanyol, i s’exportava a les colònies de tot Amèrica del Sud i Filipines.

En aquest context històric, fa 50 anys, un grup d’industrials paperers van fundar el museu i així van preservar de l’oblit aquesta activitat artesana tan arrelada a la cultura del nostre país. Avui dia, el Museu és secció del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i és considerat un del museus del paper més rellevant d’arreu del món.

En els darrers anys s’ha portat a terme l’ampliació i reforma dels diferents espais per a la celebració d’actes i esdeveniments culturals, socials i empresarials. Un valor afegit en l’organització de qualsevol esdeveniment és que hi ha la possibilitat de fer una visita exclusiva a les sales del Museu.

Mirador

Situat a la tercera planta del museu, té una superfície de 440 m2 i una capacitat per a 150 persones.
Aquest espai és d’una gran bellesa arquitectònica, el gran embigat de fusta i les nombroses fi - nestres que l’envolten fan d’aquest antic assecador de paper una sala ideal per a reunions d’empresa, exposicions, lliurament de premis, teatre, concerts, etc.

Preus
Tot el dia: 600 €
Mig dia (4 hores): 300 €
Cerimònia de casament: 300 €

Sala de conferències

Situada a la segona planta del museu, té una superfície de 100 m2 i una capacitat per a 100 persones. La sala està equipada amb projector multimèdia, microfonia, cabines de traducció simultània i WiFi.

Preus
Tot el dia: 600 €
Mig dia (4 hores): 300 €

Biblioteca

Situada a la segona planta, té una superfície de 40 m2 i una capacitat per a 20 persones. És un espai confortable molt adequat per a reunions. La sala està equipada amb WiFi, ordinador, televisió i DVD.

Preus
Tot el dia: 250 €
Mig dia (4 hores): 125 €

Serveis generals

Botiga amb una selecció de productes i papers fets a mà. Lavabos a la planta baixa i a la segona planta. Tot l’edifi ci està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Informació

Per a demanar més informació, visitar els espais i fer reserves

Tel. 93 801 28 50
museu@mmp-capellades.net

Informaciones prácticas

Como llegar, transportes, restaurantes, alojamientos...

Recopilación de dosiers educativos

Todo el material educativo para el nivel que corresponde a cada visita.

Visitas relacionadas

Otras visitas cerca de Capellades que serán de vuestro interés.